About iManaLAB

iManaLAB Universe

Meet our team

o nas

About us

Institute iManaLAB is a non-governmental organization working in the fields of art, culture and non-formal education.


Institute was founded in 2019. Our field of work includes organization of workshops, courses, exhibitions, lectures and cultural events. Workshops and courses are organized for adults as well as children. We also have experience with teaching at institution for people with special needs and in prison.

 

We organize two festivals, namely Festival of cultures and languages – linGOcultura and Festival of contemporary authorial photography – Days of photography in the Goriška Region.

Our mission

Institute iManaLAB wishes to develop interest for different cultures and artistic types with its quality offer of activities and encourage dialogue between an active individual and society for a quality sustainable development and tolerant coexistence.

 

In our work and development, we try to comply with the following values – respect towards people and environment, socializing, cooperating and connecting as well as quality use of our free time.

imanalab_vizija

Our vision

We believe in mission and power of art and culture in society, therefore we wish to become a successful centre, which could offer events of varied genres and activities for children, youth and adults.


In desire to connect artists, we are creating a residence that would work as an incubator for developing creative ideas, combining different forms of art and a place for intercultural dialogue and networking of professionals.

 

Every day can be a good opportunity for starting a new and good friendship or business cooperation.

We like what we do

Meet our team

Dalibor Lozar
Manager

Dolgoletne izkušnje pri gradnji lastnega podjetja so me naučile, kako pomembno si je upati “stopiti v neznano” in slediti svojim željam. Številne izkušnje, ki sem jih pridobil na poslovni poti bi želel prenesti tudi na področje nevladnega delovanja in s tem prispevati družbi v kateri živimo.

MONICA KATERINA LANGO
Project manager

Že v zgodnji mladosti sem pokazala veliko zanimanje za umetnost in arhitekturo. Slednje sem se odločila študirati na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani. Strast do umetnosti me je usmerila k risbi in ilustraciji, želja po ustvarjanju pa me je napotila v Sežano na višjo strokovno šolo, smer oblikovanje kamna. Trudim se, da bi bilo moje delo čimbolj prijazno okolju in uporabniku.

MAŠA LANCNER
Project manager

Sprva sem se posvetila študiju – španščine in japonščine, kjer sem se poleg jezikov seznanila še s tujimi kulturami. S potovanji po Španiji, Južni Ameriki in Japonski sem pridobila bogate izkušnje iz njihove kulture in vsakdana. Ljubezen do umetnosti me je vodila na študij fotografije, ki me je popolnoma prevzela, zato sem se odpravila na izmenjavo v E-Artsup v Pariz, nato še na Erazmus prakso za mlade podjetnike v Madrid.

tilen lancner
Project co-worker
TINA ŠINIGOJ
vodja ustvarjalnic za otroke

Kot otrok sem bila vedno obdana z umetnostjo. Gradila sem moj svet iz barv in papirja ter z lepilom in s škarjami. Po zaključenem Pedagoškem liceju v Trstu sem se vpisala na Pedagoško fakulteto v Kopru in od tedaj poučujem na razredni stopnji. V prostem času se rada izobražujem na umetnostni ravni, berem, se potepam po svetu in prirejam delavnice za otroke.

Naši predavatelji

Beti Bučinel
Tečaj slovenščine in angleščine
Tina
Tečaj italijanščine
Maša Lancner
Tečaj španščine in japonščine
Maja Piuzi
Tečaj kitajščine
Ker se zavedamo pomembnosti sodelovanja

Naši zunanji sodelavci

Urška černigoj
Grafična oblikovalka
Adrian Duran
Adrián durán
CEO Enciende Marketing in oblikovalec spletnih strani
Alfonso Sampedro
ALfonso sampedro
Fotograf in predavatelj
Jorge Pozuelo
Fotograf in ustnovitelj šole Blanco y Negro

We cooperate with

Kontaktiraj nas

Če imate vprašanja, vprašanja o naših tečajih, delavnicah ali dejavnostih, nas kontaktirajte. Kot da imate tudi vi idejo o sodelovanju, vas bomo poslušali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top